Dalić o Vidi: ‘Domagoj je rođeni pobjednik’

Foto: fah

Izbornik hrvatske reprezentacije, Zlatko Dalić, zahvalio je Domagoju Vidi na doprinosu velikim uspjesima hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vida je o svom oproštaju od reprezentativnog dresa obavijestio izbornika Dalića i predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Marijana Kustića, a potom je objavio oproštaj od igranja za Vatrene.

“Domagoju sam od srca zahvalio na svemu što je dao hrvatskoj reprezentaciji, a naravno da njegovu odluku o oproštaju razumijem i poštujem. U ovih šest i pol godina, on je bio integralni dio ove naše priče koje je donijela neviđene i nevjerojatne uspjehe. U Rusiji je bio nezamjenjivi prvotimac, član naše sjajne obrane i s Lovrenom najbolji stoperski par tog Svjetskog prvenstva. No, slobodno mogu reći da je njegov doprinos bio jednako važan i u Kataru, jer je kao jedan od lidera svlačionice pokazao put mlađima – kako se trenira i radi, kako se odnosi prema hrvatskom dresu i kako je reprezentacija iznad svakog pojedinca”, izjavio je Dalić o Vidi.

> Domagoj Vida se oprostio od hrvatske reprezentacije: Odlazim ponosan i sretan

“Pritom je uvijek prvi podignuo ekipu kada je bilo teško, kao što bi prvi i poveo pjesmu i slavlje kada smo se radovali pobjedama. Domagoj je rođeni pobjednik jer je ‘fajter’ i jer ne uzmiče kada je teško, pa nije slučajno u četiri različite države osvojio naslov prvaka. Bilo mi je veliko zadovoljstvo s njim surađivati i zaista sam mu zahvalan za sve što je tijekom mog mandata dao na terenu i izvan njega. Želim mu i dalje puno uspjeha, sreće i zdravlja, kako profesionalno tako i privatno”, zaključio je izbornik Dalić, piše HNS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.