Tino Sven Sušić objasnio kakav je odnos igrača Hajduka s Torcidom: ‘Događalo mi se da me zaustave na semaforu, to nije čudno za Split’

Foto: Fah

Tino Sven Sušić, nogometaš Sarajeva, u razgovoru za SportSport.ba govorio je o igri u Hajduku i o Torcidi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Igrao sam u Splitu četiri godine, gdje je bio isti pritisak koji očekujem i u Sarajevu. Ovdje se uvijek očekuju pobjede i pritisak je ogroman, ali ja samo čekam da izađem na teren. Kada provedete četiri godine u Hajduku, naviknete na pritisak. Torcida je zahtjevna. Uvijek imate neugodna iskustva s navijačima kada je loš rezultat u Splitu. Uvijek je bilo nezgodno ako ne dobijete u Splitu, posebno neku slabiju ekipu. Dešavalo mi se da me zaustave na semaforu. Jedne prilike vraćao sam se kasno navečer pred derbi s Rijekom, kada su mi iz auta do mene viknuli da spustim staklo. Ja sam se odlučio da stanem na gas, ali dva auta su krenula, jedan ispred i jedan iza mene i zaustavili su me. Iz auta izlazi čovjek od dva metra, ćelav, znaš ono sve… Torcida. ‘Šta ti radiš ovdje u ova doba? Bježi kući!’, kaže. Uh, jedva smo se dogovorili i otišao sam kući. Te stvari nisu čudne za Split”, ispričao je.

Pitali su ga i je li bio istina da je na kraju umjesto njega u Inter otišao Marcelo Brozović iz Dinama.

“Stvarno je bilo realno. Ne žalim više, sve se događa s razlogom, tako da sam prešao preko toga i o tome više ne razmišljam. To je prošlost”, objasnio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.