Tomaš Berdych prekinuo suradnju s Goranom Ivaniševićem: Uživao sam i ostat ćemo sjajni prijatelji

Foto: fah

Tomaš Berdych, češki tenisač kojeg je do danas trenirao Goran Ivanišević, objavio je kako je njihova suradnja gotova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uživao sam i ostat ćemo sjajni prijatelji. Želim mu sve najbolje u budućnosti, a ja ću pokušati ostvariti ciljeve s mojim timom”, poručio je Berdych.

Njihova suradnja počela je krajem prošlog ljeta, a Čeh je objavio kako dovodi slavnog Hrvata u svoj tim jer vjeruje da će napredovati. No, do toga nije došlo, s osmog mjesta ATP ljestvice pao je na 14.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suradnja je prekinuta nakon ispadanja na Roland Garrosu gdje nije osvojio niti set protiv Rusa Hačanova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.