Tomić: Ovakve utakmice daju posebnu draž

Nogometaši Rijeke večeras od 20 sati protiv PAOK-a na stadionu Tuomba u Solunu igraju prvu utakmicu doigravanja Konferencijske lige. Playoff faza nosi veliki ulog, svjesni su toga u riječkim redovima. Trener Goran Tomić ističe kako su to utakmice za koje se trenira i radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Lijepo je igrati ovakve utakmice, daju jednu posebnu draž. Jedva čekamo početak, s optimizmom očekujemo utakmice, rekao je Tomić koji je svjestan jačine protivnika.

– To je ekipa koja je puna kvalitetnih igrača i sigurno je da su oni favoriti objektivno u ove dvije utakmice, ali favoriti uvijek ne pobjeđuju. Jednostavno, mi znamo naš cilj. Naravno da želimo sutra jedan dobar rezultat ostvariti da bi pred našim navijačima ostvarili taj veliki cilj da uđemo u grupu. To je stvarno jedan poseban naboj u zraku. Kao što ste vidjeli utakmica protiv Hiberniana isto tako, na uzvratu na Rujevici, to je jedan poseban osjećaj. Veselimo se ovim utakmicama i napravit ćemo sve da prođemo, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.