Tomić: Presudila naša nespretnost; Krznar: Dva različita poluvremena

Rijeka, 16.10.2021.- Utakmica 12. kola Prve HNL Rijeka - Dinamo na stadionu Rujevica. Na slici trener Dinama Damir Krznar. foto HINA/ Miljenko KLEPAC/ ua

Nakon fantastičnog derbija 12. kola između Rijeke i Dinama na Rujevici koji je završio bez pobjednika 3:3, svoje viđenje susreta za HRT dali su trener Goran Tomić i Damir Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Prvo poluvrijeme smo odigrali savršeno bez greške i neutralizirali Dinamo, vodili 3:0, plan je bio da bude isto u drugom dijelu. No, bili smo neoprezni u šesnaestercu, prvi i drugi gol pali su iz kaznenih udaraca i nakon toga “voda u ušima”, povukli smo se nesvjesno, no moram na kraju čestitati igračima, rekao je trener Rijeke Goran Tomić nakon remija na Rujevici.

Bio je zadovoljan sa svime u prvom dijelu, no tužan je zbog neopreznosti koje su dovele do kaznenih udaraca.

– Sve su igrači ispoštovali, žaloste me prva dva gola koja smo primili jer nam Dinamo nije mogao priprijetiti iz igre, osim na kraju kad su išli “va banque”, rekao je Tomić za HRT te još jednom ponovio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Puno toga je presudila naša nespretnost kod dva jedanaesterca, sa svime sam zadovoljan u prvom poluvremenu, i u napadu i u obrani, žao mi je što nisu igrači nagrađeni, zaključio je.

Trener Dinama Damir Krznar, naravno, nije bio zadovoljan s time kako je njegova momčad izgledala u prvom dijelu.

– Utakmica dva različita poluvremena, u prvom smo mi zaista izgledali blijedo i loše, no uspjeli smo se primiriti u svlačionici te naći energiju. Ušli smo u drugo poluvrijeme shvaćajući da ne možemo ništa izgubiti. Da nam je netko nakon prvo poluvremena ponudio bod prihvatili bi ga, ali sada žalimo i za pobjedom, rekao je Krznar i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– U prvom dijelu falio nam je jedan igrač da bi spriječio kontre, bili smo nesigurni. Nisam bio zadovoljan ni s duel igrom, nismo bili dobri u “reposjedu”, a s takvih situacija nam je onda Rijeka prijetila. Minus je defanzivno neodgovorna i mlaka igra, ali želja i volja za pobjedom je plus, to mi uvijek imamo.

Trener Dinama složio se s konstatacijom da su Dinamo i Rijeka prvi favoriti za naslov.

– Rijeka je jedna stabilna momčad, odlična u tranziciji, odlično postavljena, izuzetno dobro pozicionirana, vjerujem da ćemo se mi i Rijeka boriti do samog kraja. Ovo je možda bod koji nas vodi prema prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.