Tomić uoči PAOK-a: Na krilima navijača do plasmana u grupu

Foto: fah

Nogometaši Rijeke u četvrtak od 20 sati dočekuju PAOK u uzvratnom susretu playoffa Konferencijske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka je iz Soluna donijela vrijednih 1:1 i uz podršku pune Rujevice pokušat će izboriti plasman u skupine. Iz kluba su poručili kako je ostalo svega stotinjak karata za sjevernu i zapadnu tribinu, dok je istočna strana rasprodana.

Dobra vijest za Gorana Tomića je povratak Josipa Drmića te mogućnost nastupa Harisa Vučkića. Zbog ozljeda neće biti SmolčićaMurića Labrovića.

– Došli smo do vrhunca ovog prvog dijela sezone. Mislim da smo ostvarili dobre rezultate u ovom periodu kada smo uvodili mnoštvo novih igrača i isprobavali novi sustav igre. Ozračje u ekipi je odlično, želimo ispraviti pogreške koje smo napravili u prvoj utakmici i na krilima naših navijača doći do plasmana u grupu, istaknuo je Tomić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svima u momčadi je jasno kako je ovo još jedna lijepa prilika za novi izlazak na europsku scenu, no s druge je strane puno snažniji i skuplji protivnik.

– Uz pomoć navijača i malo više hrabrosti i samopouzdanja možemo ostvariti jako dobar rezultat, dodao je Ivan Lepinjica, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.