Toplak: Livaja kod oproštaja nije dobro napravio dvije stvari

Foto: fah

Marko Livaja objavio je da više neće igrati za hrvatsku reprezentaciju. Njegovu odluku su u studiju televizije Max Sport komentirali Samir Toplak i Rajko Magić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dvije stvari mislim da nije napravio dobro. Po meni, krivi je tajming, moglo se to napraviti u neko drugo vrijeme. On nije naveo razlog. Trebao je to napraviti, razlog nije izrečen, mi ne znamo želi li se on posvetiti Hajduku ili što? Mi možemo sad tu izvlačiti iz konteksta razloge zbog kojih je on otišao”, komentirao je Samir Toplak.

“Mislim da bi bilo korektno prema Daliću da je objavio ovo ranije. Sve probleme Dalić rješava u četiri oka ako ih treba rješavati. Livaja je najbolji igrač hrvatske nogometne lige u zadnje dvije godine. Ali nije u najboljoj formi”, rekao je Magić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.