Tramezzani pred novinare poslao pomoćnika: ‘Pripremio je utakmicu na sjajan način’

Split, 1.05.2021. Utakmica 32. kola Prve HNL Hajduk - Rijeka. Na slici Paolo Tramezzani trener Hajduka. foto HINA/ Mario STRMOTIC/ ms

Nakon pobjede Hajduka nad Rijekom pred medijima se nije pojavio Hajdukov trener Paolo Tramezzani nego njegov pomoćnik Attila Malfatti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je vrlo važna pobjeda za nas. Čestitam igračima, od prvog do zadnjeg, bili su sjajni. Hvala i našem treneru Paolu Tramezzaniju koji je pripremio utakmicu na savršen način”, rekao je Malfatti.

“U prvom poluvremenu smo napravili odlične stvari. Radili smo stvari koje vježbamo na treningu, dobro smo pronalazili prostor. U drugom dijelu je Rijeka pokazala kvalitetu, odlična su momčad, ali mislim da smo na kraju zasluženo pobijedili”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.