Trener Ante Čačić preuzeo Slaven Belupo

Trenutačno posljednji klub Prve HNL Slaven Belupo objavio je danas kako je za novoga trenera prve momčadi angažirao Antu Čačića (61).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Riječ je o iskusnom i provjerenom stručnjaku koji je vodio niz klubova, s Dinamom bio u Ligi prvaka, dok je s Mariborom izborio Europsku ligu”, objavio je Slaven Belupo.

Inače, Čačiću je ovo drugi dolazak na klupu koprivničkog kluba kojega je vodio i 1998. godine, a momčad će po prvi put voditi u petak u susretu sa Splitom.

Najveći uspjeh u dosadašnjoj trenerskoj karijeri Čačić je ostvario u sezoni 2011/12. kada je s Dinamom izborio ulazak u Ligu prvaka, dok je Maribor vodio prošle sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čačić je na mjestu trenera Slavena zamijenio Elvisa Scoriju koji je dobio otkaz nakon 0-3 poraza od četvrtoligaša Vinogradara u osmini finala Kupa prošloga tjedna. U međuvremenu je momčad u prvenstvenom ogledu protiv Rijeke vodio sportski dirtektor Josip Omrčen-Čeko.

Nakon 14 odigranih kola Slaven Belupo je osvojio samo 10 bodova, jedan manje od pretposljendjeg Zadra.

Slaven Belupo je drugi klub koji je zamijenio trenera ove sezone, nakon Zadra u kojem je Ferdu Milina zamijenio Miroslav Blažević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.