Trener Atalante: ‘Ako mislimo u četvrtfinale, to nam se ne smije događati!’

epa08025206 Atalanta's coach Gian Piero Gasperini attends a press conference in Milan, Italy, 25 November 2019. Atalanta will face Dinamo Zagreb in their UEFA Champions League group C soccer match on 26 November 2019. EPA/PAOLO MAGNI

Nakon velike pobjede Atalante protiv Valencije rezultatom 4:1 slavi se u Italiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Gian Piero Gasperini je rekao: ‘S jedne strane vrlo smo zadovoljni jer bismo odmah potpisali ovakav ishod utakmice. Ali, s druge strane jako žalimo zbog tog primljenog gola. Mišljenja sam da je trebalo ostati 4:0 za nas. Točnije, sami smo si krivi zbog primljenog gola, i to nije bila jedina situacija u kojoj smo mogli inkasirati večeras’.

‘Ako mislimo proći u četvrtfinale, to se ne smije događati. Moramo i u gostima igrati kao ovdje, mi smo momčad koja kreira mnoštvo prilika, ali moramo više zabijati. Mi smo za razliku od Valencije večeras svoja četiri gola iskreirali, oni su iskoristili jedan naš poklon’, kaže.

Trener Valencije, Albert Celades, je rekao: ‘Pripremit ćemo se za taj uzvrat najbolje što možemo i znamo. Rezultat nije pravi pokazatelj događaja na terenu. Rezultat jest težak, ali nije nedohvatljiv. Nije pretjerano reći da smo i mi mogli zabiti tri ili četiri gola ‘.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.