Trener Barcelone hvali Olma: ‘Velik je igrač’

Foto: Twitter

Trener Barcelone Ernesto Valverde rekao je na konferenciji za medije kako je Dani Olmo veliki igrač, ali neće nagađati o njegovom dolasku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“On je igrač koji je bio ovdje. Dobar je igrač, no nalazi se u drugom klubu, a ja nemam običaj govoriti o pretpostavkama i hipotetskim situacijama. Veliki je igrač”, izjavio je Valverde.

Nešto ranije Olmov zastupnik Andy Bara rekao je kako je Dinamo primio iz Barcelone konkretnu ponudu, no odbio je reći o kolikom iznosu je riječ.

“Sretan sam što su se glasine pretvorile u konkretnu ponudu i što Barca razmatra mogućnost mog povratka ondje. Šest godina sam proveo u La Masiji (školi Barcelone) te su me naučili vrijednostima za čitav život. Ne znam žele li me dovesti sada ili na ljeto. To je posao mojih zastupnika”, izjavio je Olmo nakon toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.