Trener Celtica: Juranović u Chelseaju? Nisam ništa čuo o tome

Foto: fah

Trener Celtica Ange Postecoglou rekao je kako Chelsea nije poslao ponudu za hrvatskog reprezentativca Josipa Juranovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski mediji raspisali su se jučer nakon ozljede Reecea Jamesa, koji će pauzirati minimalno mjesec dana zbog ozljede koljena, da će Chelsea poslati ponudu Celticu za hrvatskog braniča.

Celtic je spreman prodati Juranovića jer je već potpisao njegovu zamjenu, Kanađanina Alistaira Johnstona iz Montreala.

Hrvat ima ugovor do 2026. godine, a Celtic računa na odštetu od oko 10 milijuna eura, no pregovori (zasad) nisu u tijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nisam ništa čuo o tome. Ništa se nije dogodilo. Radi se samo o spekulacijama. Jedino što znam da smo u dobroj poziciji kao klub. Već smo se pojačali uoči siječnja te se nadamo se da ćemo se još ojačati. Ne sumnjam da ćemo na kraju siječnja biti još bolji, rekao je Postecoglou nakon 4:0 pobjede Celtica protiv Hiberniana koju je Juranović odgledao s klupe, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.