Trener Dinama razočaran jer je ostao bez važnog pojačanja: ‘Jesam, nezadovoljan sam što je tako ispalo’

Pula, 22.05.2019 - Finalna utakmica hrvatskog nogometnog Kupa izmeðu Dinama i Rijeke na stadionu Aldo Drosina u Puli. Na slici trener Rijeke Nenad Bjelica. foto HINA/ Damir SENÈAR /ds

Iako se činilo da će Dinamo i Sparta riješiti prepreke i dogovoriti dolazak Eldara Čivića u Dinamo on je potpisao za Ferencvaros.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jesam, nezadovoljan sam što je tako ispalo!”, rekao je Nenad Bjelica za Sportske novosti.

Čivić je bio izričita Bjeličina želja, jedan od rijetkih igrača na toj poziciji od dvadesetak koje je gledao i analizirao, a koji je zadovoljio njegove kriterije.

Ferencvaros nije prebogat klub, pa ako je on mogao platiti odštetu, mogao je i Dinamo. No, čini se da se Sparti žurilo, a Dinamo je pregovarao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.