Trener Gorice: Moj status? Mislim da smo to već apostrofirali

Foto: fah

Nogometaši Gorice upisali su četvrti poraz u posljednjih pet utakmica, ovaj put na gostovanju u Puli. Domaća Istra 1961 slavila je 1:0 golom u samoj završnici susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Gorice Igor Angelovski bio je razočaran nakon utakmice što njegova momčad nije uzela barem bod.

– Čestitam Istri na pobjedi i našim dečkima. Odigrali smo kako smo se i dogovorili, borili smo se za svaku loptu, u svakom duelu. Nažalost, nismo izdržali do kraja. Istra je iz jednog, ajmo reći, slučajnog gola, stigla je lopta do njihovog napadača i on je realizirao. Po svemu što se događalo na terenu, zaslužili smo bod, ali nismo ga na kraju uzeli. Nemam zamjerki na igrače, zalaganje i sve što su odigrali, kazao je Angelovski.

– Ovo se događa u nizu, ovi porazi u zadnjim minutama. Slažem se da je deprimirajuće, da nas protivnik nadigra i stvori deset prilika za gol, onda ne bi mogli ništa govoriti. No, odigraš ravnopravno, obje momčadi su imali svoje trenutke, ali u nogometu se događaju i ovakve situacije. Moramo zajedno pronaći snagu ove dvije utakmice i do kraja sezone. Nećemo odustati, rekao je trener Gorice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije želio komentirati svoj status na klupi.

– Mislim da smo to apostrofirali već, klub je poslao priopćenje, tako da ništa ne bih komentirao više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.