Trener Gorice uoči Osijeka: ‘Istrčat ćemo na teren sa samo jednom idejom, kako igrati dobro’

Velika Gorica, 28.02.2020. - Utakmica 24. kola Prve HNL Gorica - Istra 1961. Na fotografiji Valdas Dambrauskas. foto HINA/ Edvard ŠUŠAK/ es

Gorica dočekuje momčad Osijeka nakon 3:1 pobjede protiv Lokomotive i prolaska u četvrtfinale Hrvatskog kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nakon Lokomotive imali smo jedan slobodan dan, pa tri dana za pripremu. Vremenski uvjeti nas malo zabrinjavaju jer tereni su mokri, bilo je puno kiše posljednjih dana i nismo mogli trenirati na prirodnoj travi, pa smo prešli na umjetnu. Naravno, to spada u manje probleme i siguran sam da ćemo biti spremni za utakmicu”, rekao je uvodno trener Valdas Dambrauskas.

“Zaista ne vjerujem da prethodne utakmice utječu na one buduće. S nekim protivnicima imali smo više uspjeha, s nekima manje, ali sutra je nova utakmica, a svaka utakmica je nova priča. To vrijedi i za ovu utakmicu s Osijekom. Zaista ne brojim koliko je puta Bjelica pobijedio Goricu, ali znam da je to sjajan trener i sjajan klub, za svaki respekt. Međutim, kao i protiv svakog drugog protivnika, istrčat ćemo na teren sa samo jednom idejom, kako igrati dobro, kako izvršavati zadatke i plan igre. Ako u tome uspijemo, uz atmosferu koju imamo, budemo li odlučni i spremni za ovakvu utakmicu, rezultat će se pobrinuti sam za sebe”, dodao je.

“Žao mi je što polusezona završava jer smo u vrlo dobroj formi, dobro igramo i izgledamo na terenu. Čekaju nas još dva kola u kojima trebamo dati maksimum i vidjeti gdje ćemo biti, ali pokazali smo da smo kvalitetna ekipa. Napravili smo odličan posao, a nadam se da ćemo i nakon pauze pokazati svoje lice i nastaviti gdje smo stali”, rekao je Kristijan Lovrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.