Trener Hajduka nakon bolnog debakla u Osijeku: ‘Sve što se moglo dogoditi loše, dogodilo se’

kopić
Foto: fah

Kako smo već pisali u zadnjoj utakmici 1. kola Prve HNL u Osijeku nogometaši Hajduka izgubili su od domaćina i to čak s 4:1. Splićani su poveli, a onda je krenula osječka nogometna oluja. Hajduk je u Gradskom vrtu primio četiri gola, a trener gostujuće momčadi, Željko Kopić, je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Ušli smo dobro u utakmicu, a nakon toga smo imali par jako loših defanzivnih reakcija i u dvije minute smo primili dva gola. U trećoj trećini nismo bili pravi ni okomiti i nismo rješavali situacije jedan na jedan. Sve što se moglo loše dogoditi i otići na kontra stranu, danas je otišlo.”

Trener Hajduka, kluba koji s velikim ambicijama ulazi u novu sezonu, pokušao je pronaći opravdanje za bolan poraz.

‘Znamo da Osijek uvijek doma igra agresivno i napada druge lopte. Još uvijek sam vjerovao da u drugom poluvremenu možemo preokrenuti, ali ostali smo bez vratara Duke i Nižića i još je dosuđen jedanaesterac za Osijek.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kopić o uzvratnoj utakmici (kvalifikacije za Europsku ligu) Hajduka protiv Slavije, a u kontekstu poraza u Osijeku?

”Moramo učiniti sve da se regeneriramo, posložimo i budemo spremni za uzvrat. Trebamo vidjeti tko će biti spreman, pripremiti se na pravi način i proći u sljedeću rundu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.