Trener Hoffenheima: ”Andrej Kramarić izuzetno je važan za našu momčad, na putu je da postane legenda”

Foto: fah

Hrvatski napadač, Andrej Kramarić, igra već duže vrijeme sjajno u Bundesligi. Naime, u dresu Hoffenheima deklasirao je čak i moćni Bayern, Hrvat im je zabio prije nekoliko dana dva pogotka, a prvak Europe izgubio je 4:1. Sjajne igre Kramarića privukle su pozornost Bayerna, koji je prema pisanju njemačkih medija zainteresiran za dovođenje hrvatskog napadača, ili je to barem bio dok Hoffenheim nije izašao s cijenom od 40 milijuna eura. Dio njemačkih medija tvrdi kako su Bavarci odustali od dovođenja Kramarića kad su shvatili koliko za njega Hoffenheim traži, iako ga je čak i legendarni Lothar Matthäus proglasio “potencijalom za Bayern” te “idealnom zamjenom za Lewandowskog, ali i Müllera”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, i kako god se priča oko 29-godišnjeg Hrvata dalje razvijala, a malo je izvjesno da će prije zime napustiti Hoffenheim, cijelu je situaciju oko Kramarića komentirao trener Hoffenheima, Sebastian Hoeness.

“Andrej je nevjerojatno bitan za našu momčad, on uvijek može odlučiti utakmicu. Sjajan je timski igrač i u odličnom je odnosu sa suigračima. Na putu je da postane legenda”, poručio je Hoeness  te je dodao:

“Da, postoje glasine o njegovom mogućem odlasku, ali kao i puno puta ranije, ja se neću miješati. Moj komentar je isti kao i uvijek. Ne želim komentirati takve priče, zanima me samo teren.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovimo riječi trenera Bayerna, Hansija Flicka, od prije nekoliko dana, koji je glede hrvatskog reprezentativca i njegovog dolaska na Allianz Arenu tek kratko kazao:

 “Ne znam ništa o tome. Kramarića znam vrlo dobro, on je jedan od najboljih napadača Bundeslige i ima nevjerojatne kvalitete.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.