Trener Intera nakon važne pobjede u Ligi prvaka: ‘Još uvijek smo živi’

Foto: fah

Inter je pobjedom nad Borussijom Moenchengladbach (3:2) ostao u igri za plasman drugi krug Lige prvaka, iako je zapravo malo vjerojatno da će u tome uspjeti. Pogotovo nakon iznenađujuće pobjede Šahtara protiv Reala, ukrajinski klub također je ozbiljno u igri za drugi krug, a o svemu će odlučivati posljednje kolo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je bez sumnje ostvario sinoć važnu pobjedu, a trener Antonio Conte je nakon utakmice bio jako zadovoljan.

“U potpunosti zaslužena pobjeda. Mogli smo i izbjeći probleme koje smo imali pri kraju susreta. Pobijedili smo lidera grupe i još uvijek smo živi. Hvala igračima, imali su ispravan stav. Bili su prava momčad, a kada su takvi onda stvaraju probleme protivniku”, rekao je Conte te je dodao:

“Loše smo reagirali pred kraj prvog poluvremena te smo na odmoru analizirali neke situacije. Momcima je bila potrebna moja podrška, rekao sam im da moramo nastaviti u istom duhu te da moramo vratiti razinu igre na razinu koju smo imali početkom susreta. Znao sam da ćemo tada biti nagrađeni pobjedom i drago mi je da sam bio u pravu”, poručio je trener Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, milanski Inter se nalazi na posljednjem mjestu grupe s 5 osvojenih bodova, no ukoliko u posljednjem kolu pobjede Šahtar, a Real i Borussija ne odigraju neriješeno plasirat će se u sljedeću fazu Lige prvaka, u što je malo tko prije ovog kola vjerovao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.