Trener Istre: ‘Utakmica s Dinamom za nas ima psihološki značaj’

Zagreb, 31.01.2020. - Utakmica 20. kola Prve HNL Inter - Istra 1961. Na fotografiji Ivan Prelec. foto HINA/ Daniel KASAP/dk

Na stadionu Aldo Drosina održana konferencija za novinare uoči sutrašnje utakmice 35. kola HT prve lige, između Istre 1961 i Dinama Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je na rasporedu sutra, a konferenciji za novinare prisustvovali su glavni trener Ivan Prelec i igrač Petar Bosančić.

– Dolazi nam momčad koja posjeduje najveću kvalitetu od svih u HNL-u. Iako ova utakmica nema rezultatski značaj ni za njih ni za nas, uvjeren sam da žele završiti sezonu s pozitivnim rezultatom. S druge strane, mi se pripremamo za dvije kvalifikacijske utakmice i zato utakmica s Dinamom ima psihološki značaj. Siguran sam da će biti jedna zanimljiva utakmica, rekao je trener Prelec.

– Rezultatski je slika jasna, čekaju nas kvalifikacije s Orijentom i spremamo se za to. Imamo dvije prvenstvene utakmice pred nama koje su nam bitne najviše zbog tog psihološkog aspekta. Ne može se ništa promijeniti što se rezultata tiče, ali bitno nam je da dobro odigramo protiv dva teška protivnika – Dinama i Rijeke. Nažalost, falit će podrška s tribina, ali što je tu je, rekao je Bosančić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.