Trener Kopenhagena ljut zbog neotkazivanja utakmice: ‘Šokira arogancija UEFA-e’

Foto: snimka zaslona

Sinoć je odigrala utakmica momčadi Kopenhagena i turskog Bašakšehirspora. Nakon utakmice s pobunio Stale Solbakken, trener Kopenhagena zbog pandemije koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ova utakmica se nije trebala igrati! Ovo je bio jako, jako težak dan za igrače zbog razvoja situacije s koronavirusom kod kuće u Danskoj. Oni imaju žene i djecu, roditelje, djedove i bake na koje misle. Pod ovim okolnostima je impresivno da su izašli na teren i igrali kako su igrali. To dokazuje da imamo jaku volju i podršku unutar ekipe”, rekao je.

“Željeli smo da se utakmica ne odigra, no odluka da ne sudjelujemo bi vukla previše posljedica za ovakav turnir, sport i ekonomiju. To bi utjecalo na previše ljudi”, ističe.

“Šokira arogancija UEFA-e. Još sam više ogorčen kada sam sišao u svlačionicu i kada mi je rečeno da se od sutra sve utakmice u Turskoj igraju bez publike”, ispričao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.