Trener Real Sociedada: ‘Jako sam sretan kako su igrači odigrali protiv Rijeke’

Foto: fah

Trener Real Sociedada, vodeće momčadi španjolskog prvenstva, Imanol Alguacil, itekako ima razloga za zadovoljstvo nakon minimalne pobjede na Rujevici protiv Rijeke u sklopu prvog kola grupna faze Europa lige.  Real Sociedad je zabio u 93. minuti, a pobjednički gol dao je Juan Bautista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je trener Real Sociedada vidio utakmicu na Rujevici?

“Moram reći da smo imali dosta prilika, došli smo do samog kraja i zabili u 92. minuti, ali mislim da nije bitno kad je pao gol, bitno je samo da smo zabili jer smo bili bolji i imali više prilika. Zaslužili smo pobjedu”, rekao je Alguacil.

Alguacil smatra kako se njegova momčad jako trudila te da je pobjedu na kraju i zaslužila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ekipa se jako trudila, puno toga smo dobro napravili. Znali smo da je Rijeka jaka u tranziciji, da je sjajna u obrani i pokušali smo biti s njima u korak. Nije nam bilo lako, ali ipak, stvorili smo puno prilika i ostvarili ono po što smo došli. Jako sam sretan s time kako su igrači odigrali, a i Bautista je pokazao da je zaslužio mjesto koje je dobio. Da ne zaslužuje, ne bi ni bio ovdje.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.