Trener Rudeša: Dugo smo čekali tu pobjedu, čestitam dečkima

Zagreb, 04.03.2024 - Utakmica 25. kola HNL-a Rudeš - Gorica. Na fotografiji Davor Mladina trener NK Rudeš. foto HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ/ abu

Rudeš je napokon došao do prve pobjede sezone u prvenstvu, s 2:1 je u 25. kolu SuperSPort HNL-a pogotkom Riada Mašale u 93. minuti svladao Goricu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mislim da znate da smo čekali tu pobjedu, ne samo ja, nego i svi treneri prije mene. Mislim da smo je sa zadnjim utakmicama zaslužili. Čak sam mislio i da će se dogoditi ranije. Moram čestitati momcima na velikoj borbi, protivnik je bio ozbiljan, nema laganog protivnika, ali dečki su bili disciplinirani i nagradio nas je gol, rekao je trener Rudeša Davor Mladina za Max Sport TV.

– Bila je ovo važna utakmica za nas, ali nogomet jako često piše ovakve priče. Tražili smo se do 30. minute, onda smo se stabilizirali i postigli gol te nakon toga dominirali. Rudeš se orijentirao na kontranapade, a u 94. minuti im je jedan prošao i doživjeli smo poraz koji produbljuje našu situaciju. Borimo se s puno stvari koje nas opterećuju i, nažalost, nikako se ne uspijevamo stabilizirati, prokomentirao je trener Gorice Dinko Jeličić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.