Trener Seville: Rezultat je nerealan, sutra nas čeka još teža utakmica

Lopetegui
Foto: fah

Dinamo i Sevilla sutra igraju uzvrat na Maksimiru, Andalužani su veliki favoriti i dolaze u Zagreb s 3:1 prednošću. Susret su najavili trener Seville Julen Lopetegui i Fernando.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Seville svjestan je koliko je Dinamo napadački opasan i očekuje sutra još težu utakmicu:

– Znamo koliko je Dinamo opasan i za sve njegove velike pobjede poput one protiv Tottenhama, Atalante ili Villarreala prije par sezona i Oršićeve golove. Cijela ta ekipa je opasna, tu su Petković, Jurić i Emreli. Znamo kako Dinamo igra, imaju jasnu ideju kako stvarati igru i već u Sevilli su pokazali koliko su ozbiljna ekipa i da je rezultat bio nerealan jer je utakmica bila jako teška. Bit će još teža sutra.

Dinamo je prvi u Hrvatskoj, Sevilla druga u Španjolskoj, a Lopetegui naglašava kako ne treba podcijenjivati Dinamove rezultate bez obzira na kvalitetu lige:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nije pametno uspoređivati hrvatsku i španjolsku ligu, jer Dinamo već godinama igra Europu, zna igrati ovakve susrete. Mi smo imali dosta utakmica poput ovih, Dinamo ima dosta reprezentativaca i njihovi igraču mogu igrati u bilo kojoj ligi na svijetu.

Koju će ulogu imati sutra Rakitić s obzirom da dobro poznaje cijelo ovo okruženje:

– Ivan vrlo dobro poznaje Dinamo i Hrvatsku, on doprinosi puno sa svojim znanjem i iskustvom, ali su sutra na terenu neće imati nikakvu posebnu ulogu. Svi će morati dati sve od sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sevilla sutra igra bez svog novog pojačanja Martiala, a trener naglašava kako im je Dinamo jedino u fokusu:

– Martiala nema, fokus je na onima koji su tu. Betis? Nama je najbitnija utakmica s Dinamom. Tek nakon nje ćemo razmišljati o drugima.

– Dinamo je opasna ekipa s vrlo brzim igračima koja nas je jako namučila u prvoj utakmici i očekujem da će nam sutra biti teško. Očekujem još jednu tešku i dobru utakmicu, rekao je na početku igrač Seville Fernando.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osjećaju li se igrači Seville kao veliki favoriti uoči sutrašnje utakmice:

– Iako imamo prednost od dva gola znamo o kakvom se protivniku radi, Dinamo je pokazao u Sevilli da je kvalitetan protivnik i da mogu biti opasni. Očekujem da nas pritisnu i ovo sigurno neće biti laka utakmica.

Sevilla ima velikih problema s ozljedama ove sezone:

– Zadnje dvije sezone smo imali sreće s ozljedama, a sad nema utakmice u kojoj netko ne može igrati zbog ozljede, ali ovi koji su na raspolaganju dat će sve od sebe. rekao je Fernando i dodao kako nema nekog posebno za izdvojiti iz Dinama:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ne bih izdvojio nekog posebno, cijela je momčad kvalitetna, pogotovo prema naprijed, stižu u završnicu sa pet, šest igrača i moramo na to biti spremni, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.