Trener Splita ima zanimljivo objašnjenje za poraz: Kriv mu je spiker

Foto: fah

Zanimljivo objašnjenje za ispadanje RNK Splita iz Prve HNL imao je trener Bruno Akrapović nakon poraza od Osijeka – kriv mu je spiker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bili smo bolji dok nije retardirani debil objavio rezultat u Vinkovcima, da je Cibalia izjednačila. Tada je palo u vodu sve što sam radio na motivaciji igrača”. rekao je.

Zatim je nastavio s uvredama dok mu nisu rekli da je spiker ispred njega.

“A vi ste taj debil? Mogu tvrdnje dodatno pojasniti”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne treba, vaše riječi govore o vašoj kulturi”, rekao mu je spiker.

Napao je i igrače.

“Ostavljali su ljudi jedni druge na cjedilu, pritom mislim na pet – šest igrača, ali neću govoriti o imenima. Nisam ih otjerao jer nada umire zadnja, nadao sam se da će mi ti igrači pomoći, pa ih nisam udaljavao iz momčadi”, poručio je, a onda se okrenuo vodstvu kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Očekivao sam input, prije svega financijski i od strane predsjedništva, zamislite da 17 mjeseci neki igrači nisu primili plaće”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.