Trener Villarreala: Dinamov put do četvrtfinala sve govori

Foto: fah

Trener nogometaša Villarreala, suparnika Dinama u četvrtfinalu Europske lige, Unai Emery rekao je u subotu kako nema favorita u susretima njegove momčadi i hrvatskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Izgledi za prolazak su nam 50 posto. To će biti susreti u kojima ćemo morati istinski biti ‘unutra’ te uložiti maksimalan napor kako bismo prošli”, izjavio je.

“Dinamov put do četvrtfinala sve govori. U ovoj fazi natjecanja nitko ti ništa ne poklanja, neće to učiniti ni Dinamo niti Slavia Prag u svojoj utakmici. Dinamo je izuzetno dobro organiziran, a izbacivanjem Tottenhama je pokazao da ima itekako dobre igrače”, dodao je Emery.

“Analizirat ćemo Dinamo, proučit ćemo ga, no vidjeli smo da je eliminirao velikog favorita za osvajanje ovog natjecanja. Sigurno će i protiv nas pružiti svoju najbolju igru. Stoga moramo iskazati svu svoju snagu kako bismo pobijedili”, rekao je Emery.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Samopouzdanje se stječe iz dana u dan, zbijanjem redova i zajedništvom. Porazi ti unose sumnju u vlastitu sposobnost pa je zato pobjeda bitna, ona je lijek za stjecanje samopouzdanja. Sutrašnja utakmica nam je izazov. Ona nam je prilika da se oporavimo nakon brojnih ligaških utakmica doma u kojima nismo pobijedili. Doma smo odigrali puno remija te tako ostali bez bitnih bodova u prvenstvu”, istaknuo je trener Villarreala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.