Trener Vitorije: Bit će teško s Hajdukom na Poljudu

Foto: fah

Portugalska Vitoria Guimaraes gostovat će u četvrtak kod splitskog Hajduka u prvoj utakmici trećeg pretkola Konferencijske lige, a njen trener je u subotu rekao da će im biti teško na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bit će teško zbog svega. Nikada nisam mario za to koliki proračun ima neki klub ili kolika je tržišna vrijednost igrača. To ne pobjeđuje u utakmicama, izjavio je Joao Miguel da Cunha Teixeira poznat kao “Moreno” za portugalsku televiziju Sport TV.

– Uspoređujemo li, međutim, ove dvije ekipe, shvaćamo da nas čeka vrlo težak protivnik. Vidite to po imenima koja na slikama ima splitski Hajduk. No nema drugog načina da se pristupi ovom ogledu nego s mišlju da je potrebno proći dalje, rekao je Moreno koji će idući mjesec napunuti 41 godinu.

– Dobro ćemo proučiti protivnika, ambijent koji će nas zateći u Hrvatskoj…Premda unaprijed znamo da će hrvatsku momčad također čekati teško okruženje u Guimaraesu. To je naprosto dio ovakvih kvalifikacijskih utakmica, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bit će to prvo kolo u kojem je uvijek puno emocija kroz koje sve ekipe prolaze. No sada razmišljamo samo o gostovanju kod Hajduka. Zatim ćemo imati dva dana za pripremu utakmice s Chavesom, rekao je Moreno.

– Bit ćemo spremni ali već se znalo da će ovaj početak sezone biti težak za igrače zbog preopterećenosti utakmicama, putovanjima i fizičke iscprljenosti. No nećemo se vaditi na to. Jako vjerujem svim svojim igračima te ćemo zajedno dobro odgovoriti u utakmicama koje nas čekaju, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.