Tri državna rekorda u Splitu

Foto: fah

Prvog dana natjecanja na otvorenom atletskom prvenstvu Hrvatske za osobe s invaliditetom u Splitu postignuti su odlični rezultati hrvatskih sportaša, a “pala” su i tri državna rekorda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matija Sloup član AKOSI „Odisej“ iz Kutine u kategoriji F40, atletičara niskim rastom, postavio je novi državni rekord u bacanju kugle s daljinom 9.91 metara. Eva Blažević članica AKOSI Vinkovci s daljinom od 12.45 m postavila je novi državni rekord u kategoriji F56, a Deni Černi, član AKOSI „Otos“ Grubišno polje u kategoriji F33 u kugli s daljinom od 9.77 metara postavio je također novi državni rekord.

Paraolimpijka Mikela Ristoski u svom prvom nastupu nakon ozljede u skoku u dalj ostvarila je ohrabrujući rezultat od 5.37 metara.

Na prvenstvu nastupa 89 atletičarka i atletičara iz Austrije, Slovačke, Češke, Srbije, Slovenje, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Hrvatske koji se nadmeću u svim kategorijama tjelesnog oštećenja u 10 disciplina na atletskom stadionu „Park mladeži“ u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.