Tri hrvatske atletičarke na mitingu Dijamantne lige u Oslu

Na mitingu Dijamantne lige, koji će se sutra održati u Oslu nastupit će i tri hrvatske atletičarke – Blanka Vlašić i Ana Šimić u skoku u vis, te Sandra Perković u bacanju diska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će to i prvi ovosezonski izlazak Blanke Vlašić na skakalište, a stadion Bislett u Oslu nije slučajno odabran za povratak u skakačku elitu jer je Blanka upravo na tom stadionu do sada četiri puta slavila.

“Neću govoriti o brojkama i o prognozama već ću samo reći da se osjećam dobro i da sam jako motivirana pružiti jak otpor curama koje su ovdje, a startna lista je uistinu impresivna. Skakalište u Oslu mi se jako sviđa i odgovara mi. Uvijek se odlično osjećam na ovom stadionu i bit će pravi gušt skakati. Sve je na svom mjestu”, poručila je Blanka iz Osla.

Natjecanje skakačica u vis u Oslu počinje u srijedu u 19,55 sati, dok je natjecanje u bacanju diska na programu u 17,30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sandra Perković, koja je ove godine na mitinzima Dijamantne lige pobjeđivala u Šangaju i američkom Eugeneu, najveća je favoritninja i za pobjedu u Oslu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.