Tucak: Izvukli smo zadnji atom snage!

Foto: fah

Izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak bio je sretan i zadovoljan nakon što je njegova momčad izborila finale Svjetskog prvenstva u Dohi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je teško i zahtjevno, Francuzi su pali tek nakon peteraca 17-16.

– Mislim da bi bilo nezasluženo da smo izgubili, vodili smo od početka do kraja. Pali smo na kraju, ali to je normalno, šestorica su me tražila zamjenu na kraju, mrtvi su. Izvukli smo zadnji atom snage, još jedno veliko finale u nizu. Ovo je fantastičan rezultat za hrvatski vaterpolo. Ušli smo s +3 u zadnju četvrtinu, ali onda su se vratili u igru. Na kraju, ipak samo zaslužili, čestitike momcima. Velik rezultat za hrvatski vaterpolo, moje treće finale SP-a, rekao je Tucak.

Hrvatska je u finalu Svjetskog prvrenstva!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mate Anić bio je junak s obranjenim petercom na kraju raspucavanja.

– Obranio je odlično. Pitao sam ga je li spreman, rekao je da je, ušao i obranio. To je bio rulet, kao i u svakom sportu. Otišao je i obranio, hvala Bogu da je tako. Malo sam umoran i potrošen, ali ušli smo u finale Svjetskog prvenstva, rekao je Tucak, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.