Tucak objavio konačni popis Barakuda za SP

Foto: fah

Izbornik hrvatskih vaterpolista Ivica Tucak odredio je konačni popis s imenima 15 igrača za Svjetsko prvenstvo u Dohi koje se igra od 5. do 17. veljače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barakude u subotu završavaju s treninzima u Rovinju, a nakon nešto više od 24 sata slobodnog vremena, reprezentativci će se ponovno okupiti u nedjelju u Zagrebu na završnim pripremama.

Tu će trenirati do 30. siječnja kada lete za Dubai gdje će imati zajedničke treninge s reprezentacijama Italije i Grčke. U Dohu će stići 2. veljače, a SP otvaraju 5. veljače dvobojem protiv Australije u 11.30 po našem vremenu.

Dva dana poslije igraju sa Španjolskom (17 sati), a nastup u skupini A zaključit će 9. veljače susretom s Južnom Afrikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popis hrvatskih vaterpolista za SP u Dohi:

Vratari: Marko Bijač (Olympiacos), Mate Anić (Jadran Split)

Centri: Josip Vrlić (Jadran Split), Ivan Krapić (Noisy-le-Sec), Luka Lončar (Olympiacos)

Braniči: Rino Burić (Jug AO) Matias Biljaka (Jadran Split), Marko Žuvela (Jug AO)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadači: Konstantin Harkov (Jadran Split), Filip Kržić (Jug AO), Franko Lazić (Jug AO), Zvonimir Butić (Jadran Split), Ante Vukičević (Marseille), Jerko Marinić Kragić (Jadran Split), Loren Fatović (Jadran Split).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.