Tucak ostaje izbornik do 2024. godine

Foto: snimka zaslona

Ivici Tucku, izborniku Hrvatske vaterpolske reprezentacije na prijedlog Stručnog savjeta jednoglasnom je odlukom Upravnog odbora produžena suradnja za još 4 godine, do Olimpijskih igara u Parizu 2024. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluka je donesena s osvrtom na njegov cjelokupan dosadašnji rad i postignute rezultate, priopćio je Hrvatski vaterpolski savez.

– Izuzetno mi je drago da smo postigli zajednički dogovor. Želja mi je bila da nastavimo suradnju te mi je drago da su i stručni savjet i upravni odbor složno reagirali u toj zajedničkoj odluci. Ambicije reprezentacije ostaju iste, očekuju nas velika iskušenja, prvo Olimpijske igre u Tokiju potom cijeli niz natjecanja. Prije svega tu je domaćinstvo Europskog prvenstva u Splitu 2022. godine za koje ne krijemo da imamo najveće ambicije. Kurs hrvatske reprezentacije ostaje isti, težnja čim boljim rezultatima i u budućnosti. Svi u Savezu, igrači i ja puno smo motiva te se nadam se da ćemo i dalje donositi dobre rezultate, rekao je izbornik Ivica Tucak.

Pod njegovim je vodstvom Hrvatska osvojila brojne medalje na velikim natjecanjima, od čega se ističe svjetsko zlato iz Budimpešte 2017. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.