Tuchel: Imamo mnogo igrača koji razmišljaju o odlasku

Foto: fah

Noćas su pripremni susret odigrali Arsenal i Chelsea, a “Topnici” su u dvoboju igranom na stadionu Camping World u Orlandu slavili sa 4-0 golovima Gabriela Jesusa (15), Martina Odegaarda (36), Bukaya Sake (66) i Alberta Sambija Lokonge (90+3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premier liga kreće 6. kolovoza pa trenera Bluesa Thomasa Tuchela brine loša forma i izdanje njegove momčadi.

– Ne mogu garantirati da ćemo biti spremni. Vidio sam da danas momčad… Arsenal je bio mentalno predan, imali su ideju kako igrati, bili su predani prema tomu da daju sve od sebe, fizička predanost koju mi nismo mogli izjednačiti. Također, nivo mentalne predanosti koja nam nedostaje jer imamo mnogo igrača koji razmišljaju o odlasku i gledaju svoje opcije. Imamo igrače koji su otišli i to mislim da je očito u ovom trenutku, govorio je razočarani Tuchel nakon utakmice.

Njemački stručnjak poslao je poruku Upravi kluba. Chelsea je ovog ljeta doveo Raheema Sterlinga i Kalidoua Koulibalyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Hitno su nam potrebni kvalitetni igrači, veliki broj kvalitetnih igrača. Nismo konkurentni ovako, zaključio je Tuchel, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.