Tuchel: ‘Jako nam nedostaje Mateo Kovačić, patimo bez njega’

Foto: fah

Chelsea je s 2:0 pobijedio Fulham u utakmici 34. kola engleskog Premiershipa, a oba pogotka za londonsku momčad zabio je Kai Havertz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret je komentirao trener Chelseaja Thomas Tuchel.

“Imali smo nekoliko teških trenutaka, ali to je normalno protiv Fulhama. Oni su jako kompliciran protivnik, malo su i podcijenjeni jer su pri dnu tablice, ali mi smo bili koncentrirani i odradili smo posao kako treba. Jako sam zadovoljan da smo ovako dobro odradili utakmicu koja nam je došla između dvije utakmice polufinala Lige prvaka”, rekao je Tuchel za Sportklub
“Imamo puno samopouzdanja jer jako dobro igramo. Danas je bilo komplicirano, radili smo puno promjena da prilagodimo momčad, ali smo ipak sve završili na najbolji način. Sada moramo ići korak po korak, lovimo velike rezultate na više frontova”, dodao je.

“Jako nam nedostaje Mateo Kovačić, još uvijek se nadam da će u srijedu biti na klupi, ali zasad patimo bez njega. On je jako kvalitetan igrač, nismo ista momčad bez njega”, zaključio je Tuchel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.