Sjajni Bogdanović ostvario učinak sezone u pobjedi Jazza

Foto: fah

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović ostvario je učinak sezone u domaćoj pobjedi 106:102 Utah Jazza protiv Toronto Raptorsa u Salt Lake Cityju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je postigao 34 koševa uz po četiri asistencije i skoka u 39 minuta igre. Iz igre je šutirao 12/22, od čega šest trica iz 11 pokušaja, te je pogodio sva četiri slobodna bacanja. Treći put je u zadnjih mjesec dana ubacio 30 i više poena.

Rudy Gobert imao je 13 koševa uz 16 skokova, uključujući i polaganje 24 sekundi prije kraja koje je donijelo Jazzu 46. pobjedu ove sezone. Jazzeri su igrali bez dvojice važnih igrača Donovana Mitchella i Mikea Conleyja. Utah ima najbolji omjer u ligi s 46-18, a drugi Phoenix ima 45-18.

Fred VanVleet postigao je 30 koševa za Toronto (26-38) koji se nada da će izboriti nastup na play-in turniru te ući u doigravanje. Toronto je trenutačno 12. na Istoku s omjerom 26-38.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivica Zubac igrao je 24 minute u porazu LA Clippersa 110:104 od Denver Nuggetsa. Hrvatski centar postigao je za poraženu momčad šest koševa uz sedam skokova. Kod Denvera najbolji je bio Nikola Jokić koji je još jednom potvrdio kandidaturu za MVP-ja lige, zabio je 30 koševa uz 14 skokova i sedam asistencija.

Slijedio ga je Michael Porter Jr. s 25 koševa i sedam skokova. S ovom pobjedom Nuggetsi (43-21) su preskočili Clipperse (43-22) u borbi za treće mjesto na Zapadnoj konferenciji.

Paul George predvodio je Clipperse s 20 koševa, ali iz igre je šutirao samo 5/21. Kawhi Leonard vratio se u momčad nakon ozljede te postigao 16 koševa, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.