Tuchel o Kovačiću: Već smo puno govorili o njegovim kvalitetama

Foto: fah

Nogometaši Chelseaja pokušat će danas osvojiti FA Kup, od 17.45 sati igraju finale protiv Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski veznjak Mateo Kovačić pretrpio je ozljedu na posljednjoj utakmici protiv Leeds Uniteda, ali možda će zaigrati i u finalu, otkrio je trener Chelseaja Thomas Tuchel na posljednjoj konferenciji za novinare.

– Prilično je iznenađujuća vijest da smo u situaciji da možemo pokušati, ali Mateo želi pokušati. Liječnici su dali zeleno svjeto za probu. “Prednost” je ta što je ligament već pokidan od zadnji put pa nije došlo do nove ozljede, ali osjeća snažnu bol i jako je natečeno pa se nadamo da će imati dovoljno vremena da bude spreman, ali pokušat ćemo i dva i pol sata na treningu pa ćemo više znati, rekao je Tuchel.

Pohvalio je njemački stručnjak igre koje je Mateo pružao ove sezone u dresu Bluesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bio je veoma dobar u utakmici (protiv Leedsa) i općenito se digao u svojim igrama ove sezone. Već smo puno govorili o njegovim kvalitetama i osobnosti. Njegov dribling i kretanje s loptom su fantastični. Momčadski je igrač, igrao je mnogo godina za Real Madrid, zna što je potrebno da se ego stavi sastrane i služi momčadi. Fantastičan je dečko i igrač i nedostajao nam je puno ove sezone zbog ozljeda, zaključio je Tuchel, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.