Tuchel odao priznanje Giroudu: ‘Njegovo je tijelo u formi, on je u vrhunskoj kondiciji’

tuchel
epa08599818 Paris Saint Germain's head coach Thomas Tuchel reacts during the UEFA Champions League quarter final match between Atalanta and Paris Saint-Germain in Lisbon, Portugal 12 August 2020. EPA/David Ramos / POOL

Chelseajev menadžer Thomas Tuchel odao je priznanje francuskom 34-godišnjem napadaču Olivieru Giroud koji je presudio ogled protiv Atletico Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kada ga gledate na svakodnevnoj razini ovako nešto vas ne može iznenaditi. Njegovo je tijelo u formi, on je u vrhunskoj kondiciji. Uživa u svom poslu, uživa biti profesionalni nogometaš i trenira poput 24-godišnjaka”, rekao je Tuchel.

“Olivier je uvijek pozitivan i ima veliki utjecaj na momčad. Bilo da započne utakmicu ili uđe s klupe, unosi svoje kvalitet u momčadd. Jako sam sretan zbog izvedbe i rezultata. To je dobar rezultat uzvrat. Bilo je super važno zadržati koncentraciju svih 96 minuta. Ali sada nas čekaju utakmice protiv Manchester Uniteda, Liverpoola, Evertona i Leedsa i ne možemo se ulijeniti”, dodao je Tuchel.

Sam strijelac odlučujućeg gola osvrnuo se na potez odluke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne znam što misliti o golu. Samo sam pokušao ostati koncentriran na udaranje lopte. Volim škarice i bio sam jako sretan kada sam vidio da je ušla u mrežu. Došli smo ovdje s jakom namjerom da pobijedimo. Aanalizirali smo njihovu igru i znali smo kako im možemo stvoriti probleme”, rekao je Giroud.

Oglasio se i Diego Simeone, trener Atletica.

“Da ste mi rekli u rujnu da ćemo izgubiti ovu utakmicu, a biti vodeći u španjolskom prvenstvu, prihvatio bih. Prolazimo kroz težak period i to je realnost, možda više rezultatski nego po pitanju izvedbe. Činjenica je da imaju prednost, ali vjerujem u svoju momčad”, rekao je Simeone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje za kritike defenzivne igre Atletica protiv Chelseaja, Simeone je rekao: ‘Ne znam što su očekivali. Svatko može imati svoje mišljenje. Mi smo kroz našu organizaciju i talent tražili put prema golu nakon oduzetih lopti. Moramo nastaviti raditi, popraviti se i pokušati se osnažiti igračima koji trenutno imaju covid 19.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.