Tudor odveo Hajduk na pripreme u Rovinj

Foto: fah

HNK Hajduk nastavlja s pripremama za nastavak sezone, a kao odredište završnog dijela priprema izabrali su Rovinj, u kojem će Bijeli biti sve do 31. siječnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tom razdoblju trebali su odigrati četiri utakmice. Dvije su protiv talijanskih momčadi, Udinesea i Triestine, a druge dvije su protiv Jadrana iz Poreča i slovenske ekipe Luke Koper. Udinese je zbog obaveza u Kupu Italije otkazao utakmicu, a Triestina se također javila Hajduku da nije u mogućnosti organizirati utakmicu u Trstu.

Igrači trenera Igora Tudora odigrat će tako samo dvije prijateljske utakmice, protiv Jadrana (subota, 24.01. u 14 sati) i Luke Koper (subota 31.01. u 15 sati). Osim loših vijesti ima i onih dobrih. Standardni desni bek Bosne i Hercegovine, Avdija Vršajević produžio je ugovor s Hajdukom do ljeta 2016. godine.

“Kao što sam uvijek i govorio, Hajduk i ja brzo nađemo zajednički jezik. Smatram da ponude koje su stizale nisu bile zadovoljavajuće ni za Klub ni za mene te je bilo sasvim normalno i očekivano produžiti ugovor s Hajdukom i odmah nastaviti s pripremama za polusezonu koja je pred nama” rekao je nakon stavljanja potpisa na produljenje ugovora, Avdija Vršajevića za službenu stranicu kluba, hajduk.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedna zanimljiva vijest stigla nam je iz redova splitskog velikana, a radi se o hvalevrijednoj gesti mladog Andrije Balića, sjajnog bisera Hajdukove škole, koji je svoju “desetku” dao Artemu Milevskom, trenutno najpopularnijem igraču Bijelih. Artem je taj broj nosio dok je igrao za kijevski Dynamo i ukrajinsku reprezentaciju, a poklon Balića s oduševljenjem je prihvatio. Broj 99 koji je nosio do sada, poželio je predati svojem mladom suigraču Baliću.

Popis igrača koje je trener Tudor poveo na pripreme u Rovinj:

2 Dino Mikanović
4 Toma Bašić
5 Goran Milović
6 Avdija Vršajević
7 Jean Evrard Kouassi
8 Nikola Vlašić
9 Anton Maglica
10 Artem Milevskyi
11 Sandro Gotal
13 Ivo Grbić (gk)
14 Ivan Anton Vasilj
18 Mijo Caktaš
19 Elvir Maloku
21 Josip Juranović
22 Mario Maloča (c)
23 Zoran Nižić
24 Marko Pejić
26 Josip Vuković
27 Zvonimir Milić
28 Filip Bradarić
30 Josip Bašić
31 Tino Sušić
44 David Domej
78 Dejan Mezga
91 Lovre Kalinić (gk)
99 Andrija Balić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.