Turski nogometaš posramio Srbina zbog stava prema stradalima u potrsu u Siriji i Turskoj

Foto: Twitter

Mnogima je promakla situacija koja se dogodila neposredno uoči najvećeg derbija nizozemskog nogometa, između Ajaxa – Feyenoorda u nedjelju. Feyenoord je poslije preokreta pobijedio s 2:3 te tako ostao na prvom mjestu. Sve je obilježila jedna scena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, prilikom biranja strana i lopte pokraj suca su bila dva kapetana – Ajaxov Dušan Tadić te Feyenoordov Orkun Kokcu. Kokcu mu nije pružio ruku, niti ga je pogledao u oči. Tadić je nakon toga pomalo posramljen otišao, dok je Kokcu razgovarao sa sucima.

Naime, nakon snažnog potresa koji je u veljači pogodio Tursku i Siriju u Nizozemskoj je pokrenuta posebna kampanja, na inicijativu Wesleya Sneijdera. Svi su kapetani prve lige tad nosili posebnu traku, kao znak podrške pogođenima potresom – osim Tadića. Kokce to nije zaboravio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.