Tužba spremna: Messi pronašao ‘krivca’ za objavu detalja ugovora s Barcelonom?

Foto: fah

Kako smo već pisali španjolski El Mundo svojom objavom glede ugovora Lionela Messija i Barcelone izazvao je pravi kaos, brojne reakcije, a stiglo je i hitno priopćenje iz kluba, koji je zaprijetio tužbom. Tužbom je zaprijetio u Lionel Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Messi je ugovor s katalonskim klubom produžio 2017. godine te je potpisao do ljeta ove 2021. godine. No ono što je zanimljivo zapravo je novac koji zarađuje Messi u katalonskom klubu. Naime, Argentinac će od tog ugovora zaraditi čak 555 milijuna eura, odnosno 138 milijuna eura godišnje plus bonusi. El Mundo je donio članak koji je u naslovu govorio o ”faraonskom ugovoru koji je uništio Barcelonu”, a Barcelona je doista u teškoj financijskoj situaciji.

Messi je bio iznenađen činjenicom da se El Mundo dokopao informacija vezanih uz ugovor, njegovi odvjetnici otkrili su kako je samo pet osoba znalo detalje iz tog ugovora te da je tužba protiv njih već spremna. Španjolski mediji su objavili da bivši predsjednik Barce Josep Bartomeu ipak nije glavni osumnjičenik od strane Messija već da je to Carles Tusquets koji je nekada bio član uprave katalonskog kluba.

Messi i njegova obitelj smatraju kako je Tusquets bio taj koji je odao informacije El Mundu te je tužba protiv njega već spremna. Podsjetimo, već ranije je Tusquets govorio da Barcelona treba prodati Messija jer je on veliki teret klubu glede financija te je zbog toga glavni osumnjičenik u ovom cijelom slučaju, barem što se tiče Lionela Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.