U 30. godini preminuo olimpijski pobjednik u veslanju iz Londona

Foto: Gregor Rom, commons.wikimedia.org

Njemački veslač Maximilian Reinelt, olimpijski pobjednik u osmercu iz Londona 2012. i srebrni u istoj disciplini u Rio de Janeiru 2016., preminuo je u dobi od 30 godina na skijanju u Sankt Moritzu proteklog vikenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reinelt se odjednom srušio dok se bavio nordijskim skijanjem.

“Maximilian Reinelt bio je jedan od najboljih njemačkih veslača koji je uz sportsku karijeru gradio i uspješnu karijeru liječnika te je njegova smrt tim više tragična”, izjavio je predsjednik Međunarodnog olimpijskog odbora Thomas Bach.

Reinelt je osvojio i dva zlata te tri srebra u osmercu sa svjetskih prvenstava, a nakon OI u Riju je objavio završetak sportske karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.