U Osijeku ogorčeni nakon poništenog gola u 95. minuti: “Mi nemamo tehničke uvjete za VAR”

Osijek, 7.3.2021.- Utakmica 24. kola Prve HNL Osijek - Gorica na stadionu Gradski vrt. foto HINA/ ua

Osijek i Gorica odigrali su 1:1. Pobjednički je pogodak domaćina poništen zbog zaleđa Ercega. Igrači Osijeka bili su bijesni i razočarani, a pred kamere je stao Vedran Jugović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dobio sam sliku te situacije s par strana i prije svega moram reći kako se nema dobar kut da bi se točno vidio svaki detalj. Puno je tu nejasnoća, no to se više ne može promijeniti. Moramo ići dalje, što prije se fizički i psihički oporaviti jer nas je ovo baš ispraznilo. Nije to lako prihvatiti na terenu, kada onako burno proslavimo gol, da bi ga se nekoliko minuta kasnije poništilo. Odluka je jako „tijesna“, a po meni takve stvari ubijaju nogometnu emociju. Da bi VAR mogao na pravi način ispuniti svoju namjenu prije svega se moraju stvoriti svi tehnički preduvjeti za to, a to još uvijek kod nas nije tako”, rekao je nogometaš Jugović.

“Očekivali smo takvu utakmicu, znali smo da je Gorica iznimno tvrda i čvrsta i ne ostavlja puno prostora svojim protivnicima, ali nismo ni mi njima ništa dopustili. U nastavku su nam zabili iz prve neke ozbiljnije prilike, a mi smo potom sve karte bacili u napad. Došli smo do izjednačenja u finišu, a kraj je zaista bio dramatičan”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.