UEFA najavila kazne zbog micanja Coca-Cole i Heinekena

Foto: UEFA

Cristiano Ronaldo, Paul Pogba i Manuel Locatelli iskazali su nezadovoljstvo bočicama koje sad već tradicionalno stoje ispred nogometaša na konferencijama za medije. Ovoga puta bila je riječ o Coca-Coli i Heinekenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UEFA je od svih igrača iz 24 reprezentacije zatražila da prestanu uklanjati bočice.

“To je važno jer je zarada od sponzora važna za natjecanje i Europski nogomet. Sponzori su neophodni da se osigura razvoj nogometa u cijeloj Europi, uključujući i mlade i žene”, rekao je direktor natjecanja Martin Kallen.

“Nikad izravno ne kažnjavamo igrače, uvijek to radimo preko nacionalnih saveza, a onda oni mogu odlučiti o tome hoće li kazniti igrača”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naglasio je i da razumije igrače poput Pogbe, koji to rade iz religioznih razloga. Naređeno je da se ubuduće skloni alkoholno piće ispred nogometaša islamske vjeroispovijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.