Ukoliko Inter u subotu ne osvoji 3 boda, trener Spalletti postat će ‘bivši’

Foto: fah

Trener talijanskog nogometnog velikana Intera Luciano Spalletti nalazi se na rubu otkaza nakon serije loših rezultata “Nerazzurra” prenose talijanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je u posljednja tri kola osvojio samo jedan bod bez postignutog gola, a prošlog tjedna je ispao i u četvrtfinalu Kupa od Lazija.

(FOTO, VIDEO) Bologna produbila krizu Intera, Perišić dočekan zvižducima

“Nerazzurri” su u nedjelju na San Siru izgubili od ‘davljenika’ Bologne (0-1), a prije toga su izgubili od Torina (0-1), te odigrali 0-0 protiv Sassuola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodeći talijanski mediji navode kako će iduća utakmica biti ključna za Spallettija. Ukoliko se Inter u subotu ne vrati iz Parme s tri boda, Spalletti će postati ‘bivši’. Na ‘čizmi’ nagađaju kako bi momčad do kraja sezone mogao preuzeti bivši igrač Intera Esteban Cambiasso.

Inter se trenutačno nalazi na trećem mjestu Serie A sa 40 bodova, čak 20 manje od lidera Juventusa i 11 manje od Napolija na drugoj poziciji. Milan na četvrtom mjestu ima 36 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.