Ultimatum Bartomeua Messiju: Ako Argentinac ostane predsjednik će otići…

epa08612982 Barcelona FC President, Josep Maria Bartomeu, reacts during the presentation of Dutch coach Ronald Koeman as the club's new head coach in Barcelona, Spain, 19 August 2020. Koeman, who has just rescinded contract with the Dutch National soccer team, has signed for a two year contract until 30 June 2022. EPA/Alejandro Garcia

Predsjednik Barcelone, Josep Maria Bartomeu, na meti je kritika više godina, ni navijači ga previše ne podnose, iz godine u godinu bilježi sve lošije rezultate, a ne podnosi ga ni najbolji nogometaš katalonskog kluba, No i dalje odbija podnijeti ostavku što je dovelo do toga da je čak i Lionelu Messiju dozlogrdilo te je podnio zahtjev za odlaskom iz kluba, a Messi nije bilo tko, on je sportska ikona Katalonije. Ako će morati birati između njega i Messija jasno je za koga će se navijači odlučiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije dva dana Messije je i službeno zatražio od Bartomeua da ga pusti kako bi već ovog ljeta, godinu dana prije isteka ugovora, napustio klub. Jedina opcija da ostane je odlazak Bartomeua, dakle, predsjednik kluba u rukama drži ključ Messijevog ostanka u klubu. Međutim, Bartomeu, iako je najavio da će otići ako će Messi ostati, odbija dati ostavku. Kako piše katalonski Sport Bartomeu je postavio Messiju ultimatum te mu je objasnio što mora učiniti kako bi on podnio ostavku na mjesto predsjednika.

Navodno, je Bartomeu poručio Messiju kako on javno mora reći da će ostati u klubu te da će on nakon toga podnijeti ostavku i napustiti Barcelonu. Sad je ponovno na potezu Messi, čeka se njegova reakcija, ako želi ostati u Barceloni ima veliku priliku riješiti se Bartomeua, sasvim sigurno bi to oslabilo i poziciju novog trenera Ronalda Koemana, s kojim Messi, koji je htio Xavija za trenera, također nije oduševljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.