”Umišljene zvijezde pognute glave”: Kritike engleskih medija nakon kiksa njihove mlade reprezentacije protiv Andore…

Foto: Snimka zaslona

Iznenađujući kiks napravili su favorizirani nogometaši reprezentacije Engleske do 21 godine na gostovanju kod Andore. Naime, Engleska je uoči utakmice bila veliki favorit, no na kraju je sve završilo remijem 3:3, zbog čega su umišljene zvijezde Gordog Albiona pognute glave napustili teren. Treba li uopće reći da su engleski mediji bili nemilosrdni prema svojim mladim reprezentativcima?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O utakmici Andore i Engleske puno se govori, reprezentativci Engleske uoči utakmice bili su uvjereni kako će lako izaći na kraj sa po imenima puno slabijim protivnikom, ali su se na kraju prevarili, utakmica je, kako već spomenuli, završila 3:3, na veliko razočarenje engleske javnosti i engleskih reprezentativaca, ali i na oduševljenje reprezentativaca Andore.

Navodno je Englezima smetala plastična trava na koju nisu navikli te je Andora uspjela doći do boda protiv U21 selekcije Gordog Albiona, a što je itekako proslavila.

Engleska reprezentacija koja je kiksala u Andori nastupila je u jakom sastavu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ramsdale; Aarons, R Williams, Panzo, B Williams; Dasilva (Bellingham 72), Davies; Jones (Hudson-Odoi), Eze, McNeil (Sessegnon 77); Surridge (Nketiah 72).

Nakon što je šokirala Tursku i svladala ih s 2:0, sada su priredili novo veliko iznenađenje. Cucu je bio dvostruki strijelac za Andoru, a Garcia je bio taj koji je donio remi u 91. minuti. Za Engleze su zabili Tom Davies, Joshua Dasilva i Eddie Nketiah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.