Umro je legendarni brazilski nogometaš Pelé

Foto: snimka zaslona

Umro je legendarni brazilski nogometaš Pele, po mnogima najbolji svih vremena, a jedini koji je Svjetsko prvenstvo osvojio tri puta – 1958., 1962. i 1970. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preminuo je u 82. godini od posljedica raka debelog crijeva u bolnici u Sao Paolu.

– Volimo te do beskonačnosti, počivaj u miru, napisala je njegova kćer Kely Nascimento na Instagramu.

Bio mu je otklonjen tumor 2021. godine, no u studenome ove godine opet je primljen u bolnicu Albert Einstein u Sao Paolu zbog sve lošijeg stanja. Izjavio je nedavno da se osjeća “snažno i pun nade”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz priopćenja bolnice od 21. prosinca doznali smo da Pele “treba dodatnu njegu zbog poteškoća sa srcem i bubrezima uslijed širenja raka”. Članovi njegove obitelji okupili su se u bolnici da zajedno s njim provedu Božić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.