Uoči Svjetskog prvenstva u Francuskoj: Izbornik Željko Babić zadovoljan učinjenim, okupljanje 1. siječnja!

Foto: fah

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Željko Babić izjavio je u petak da je zadovoljan prvom fazom priprema za Svjetsko prvenstvo u Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Završili smo prvi dio priprema u Ivanić-Gradu i jako sam zadovoljan učinjenim. Svi su ostali zdravi što je jako bitno”, rekao je izbornik Babić.

U Ivanić-Gradu je pet dana treniralo 16 rukometaša, a nakon dva dana odmora pripreme će se nastaviti u Umagu, od 1. do 10. siječnja, i na njima će biti 27 igrača. Tijekom druge faze priprema Hrvatska bi trebala odigrati dvije pripremne utakmice, protiv Crne Gore i Tunisa.

“Jedini izostanak od planiranog je ozlijeđeni Marino Marić, koji se trebao priključiti reprezentaciji u Umagu u drugoj fazi priprema. Umjesto njega pozvan je Krešimir Kozina, što znači da Marino Marić neće biti kandidat za Svjetsko prvenstvo. Okupljanje je 1. siječnja, a priključit će nam se igrači koji su imali slobodno zbog obaveza u svojim klubovima i zbog umora. Nadam se da ćemo biti angažirani i spremni odraditi kvalitetne pripreme. Imamo u tom završnom dijelu i dvije prijateljske utakmice koje će nam poslužiti za selekciju igrača koji će putovati na Svjetsko prvenstvo”, dodao je Željko Babić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetsko prvenstvo u Francuskoj na rasporedu je od 11. do 29. siječnja 2017. Hrvatska se nalazi u skupini C sa Njemačkom, Bjelorusijom, Mađarskom, Čileom i Saudijskom Arabijom, a četiri najbolje reprezentacije plasirat će se u osminu finala SP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.