Uporno ‘sele’ Luku Modrića iz Reala: Nekim medijima i menadžerima očito nije jasna poruka predsjednika kraljevskog kluba?

Foto: fah

Hrvatski nogometaši nakon fenomenalno odigranog Svjetskog prvenstva među najtraženijim su igračima na svijetu. Neki su već pronašli nove klubove te su se smjestili, poput Šime Vrsaljka, Milana Badelja, Duje Ćalete-Cara, dok su drugi i dalje suočeni s nekom vrstom neizvjesnosti. Posebno Marko Pjaca, ali i Mateo Kovačić, koji se stalno spominje u medijima kao igrač koji će ovog ljeta ipak napustiti Real. No, u Realu za sada o tome ne žele ni čuti, ionako im je težak udarac priredio Cristiano Ronaldo prelaskom u Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako već odlazi Kovačić iz Madrida, odlazi li i Luka Modrić?

Predsjednik Reala jasno je, podsjetimo, naglasio kako od odlaska kapetana Vatrenih neće biti ništa, no, dio medija i posebice menadžera gura Luku prema izlaznim vratima. Da se čovjek zapita, što mediji i menadžeri nisu razumjeli u rečenici predsjednika kraljevskog kluba kad je rekao kako Modrić može napustiti Real za 750 milijuna eura odštete – ni centa manje?  Ne postoji, naravno, za sada nogometaš koji može postići takvu cijenu na nogometnom tržištu, čak ni Modrić. Drugim riječima, čelnik prvaka Europe želio je poslati poruku i očito nije bio pretjerano uvjerljiv.

U razgovoru za Dnevnik NOVE TV hrvatski nogometni menadžer, Marko Naletilić, komentirao je nagađanja oko Luke Modrića i njegovog navodnog odlaska iz Reala

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Najviše će ovisiti o samom Luki Modriću. Ako stvarno odluči otići iz Reala baš u Inter, mislim da će se tu puno lakše naći dogovor između dva kluba. Već je dugo tamo, možda više nema ni toliku motivaciju. On zna što je najbolje za njega, ali bilo bi mi drago da dođe u Inter, da se tamo napravi ta hrvatska kolonija i vjerujem da bi i njemu bilo ljepše igrati s toliko svojih suigrača iz reprezentacije u momčadi”, kazao je Naletilić.

Glede Matea Kovačića, s njim je ipak drugačija situacija. Naime, Mateo ne igra puno u dresu kraljevskog kluba,  želi napokon igrati, puno više nego što mu Real može pružiti u ovom trenutku. Vrlo će brzo doći vrijeme kada će Luka morati zauzeti Lukino mjesto u veznom redu Vatrenih, ako će i dalje biti većinom na klupi, makar i u Realu, teško će se razviti kao što se od njega očekuje.

“Bolje ići negdje igrati i imati kontinuitet nego sjediti na klupi Real Madrida. Čast Realu i njegovoj veličini, ali Mateo treba odigrati jednu sezonu da nema straha od pogreške. Odnosno, da će odmah biti zamijenjen ili da sljedeću utakmicu neće nastupiti. Promijeni li klub, na dobitku će biti i njegov matični klub, i naša reprezentacija, i on osobno”, kazao je Marko Naletilić…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Marko Naletilić se trenutno brine o karijerama hrvatskih reprezentativaca kao što su Marko Pjaca i Mario Pašalić, ali i o još nekim hrvatskim nogometašima.

Marko Pjaca, koji se polako ali sigurno vraća nakon teško ozljede, ali koji se, nažalost, nije naigrao u dresu Schalkea, razmišlja o promjeni sredine.

“Njemu treba kontinuitet igranja i to kroz cijelu sezonu. Tu je najbliže Fiorentina. Međutim, to još uvijek sve skupa nije gotovo i može eventualno doći do nekih promjena u skorije vrijeme. Zasad je Fiorentina najveći favorit za njega”, tvrdi Marko Naletilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.