Uspjeh reprezentacije: Burno slavlje u obitelji Vlašić, Petkovićev otac dobiva poruke iz cijelog svijeta

Trnava, 06.09.2019 - Utakmica kvalifikacija za Europsko nogometno prvenstvo izmeðu reprezentacija Slovaèke i Hrvatske na stadionu "Spartak" u Trnavi. Na slici Bruno Petkoviæ. foto HINA/ Tomislav PAVLEK/ ds

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je Slovačku, a zabljesnuo je Bruno Petković. Njegovom ocu Jakovu danas stižu čestitke iz cijeloga svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mobitel puno više zvoni danas. Za njega ja kao roditelj, ipak sam subjektivan, ali od kad ga znam on je dnevno bar dvije utakmice odigrao, dok jede cijelo vrijeme mu je lopta, rolaj ispod stola. Nogomet, nogomet i gotovo. Možemo li još više očekivat od njega? On radi i radi na tome svemu, pošten je, borac je do kraja i voli ekipu, igra za ekipu”, otkriva otac Jakov, piše dnevnik.hr

“Od Brune možemo očekivat još više. Ono što on ima svoje urođeno to je njegova mašta u igri gdje ga suigrači moraju uvijek pazit.On je uvijek sposobasn podvalit loptu.On je uvijek sposoban napravit dribling koji je samo njemo svojstven”, otkrio je Bariša Majić, bivši trener Brune Petkovića.

“On je moj školski kolega tako da mi je jako drago radi njega. Bio je najbolji na terenu zaslužio je”, kazao je njegov kolega iz školskih dana Ante.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavlje u obitelji Vlašić

Zasjala je još jedna sportska zvijezda obitelji Vlašić pod vodstvom oca Joška.

“Je li se skakalo po kući? Je je, supruga je skakala i ja isto bilo je onih krešenda kao kad je Blanka skakala”, otkrio je Joško Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.