Usprkos porazu Bilić i dalje prvi

U susretu sedmog kola turskog nogometnog prvenstva Beşiktaş je poražen na gostovanju kod Kayseri Erciyesspora 2:3, ali je momčad koju vodi bivši izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić zadržala vodeću poziciju na ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to zanimljiva utakmica prepuna obrata, s pet golova i jednim crvenim kartonom. Domaćin je imao 1:0, potom je Beşiktaş okrenuo rezultat postigavši dva gola s igračem manje, no Kayseri je u posljednjim minutama zabio dva gola i upisao prvu pobjedu ove sezone.

Strijelci za domaći sastav bili su John Boye (54), Edinho (89) i Ahmet Alkilic (90+1), dok je oba gola za Beşiktaş postigao Kerim Frei (70, 85). Beşiktaş je od 67. minute igrao bez isključenog Gokhana Torea.

Usprkos prvom porazu sezone Beşiktaş je zadržao vodstvo na ljestvici sa 14 bodova, bod manje imaju Mersin Idmanyurdu, Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe i Galatasaray.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.